• header2_rapanui2017april
    • Terras zeezicht openhaard
    • header6_rapanui2017april
    • img_header
    • header3_rapanui2017april
  • Vorige
  • Volgende

You are viewing 4 posts in the category Open

Rapa Nui herontdekt tijdens Pasen!

    • paas

In 1722 herontdekt Jacob Roggeveen, tijdens Pasen, Rapa Nui de Polynesische naam van de Paaseilanden. Daarom is het met Pasen altijd een feestje bij ons. Eerste en tweede paasdag serveren wij weer een heerlijke brunch voor jou en je familie. Terwijl jullie plaatsnemen aan de vrolijk gedekte Paastafel verwelkomen wij jullie met een lekker glaasje bubbels waarna we de tafel volzetten met o.a. gevulde geitenkaasballetjes, carpaccio, gepocheerde eitjes,Westfries krentenbrood, dawet crème brûlée en nog veel meer. Deze heerlijke brunch start om 11.00 uur. Reserveer snel, want de Paasbrunch is ieder jaar volgeboekt. Lees hier verder... Verder zijn we vanaf nu dagelijks geopend vanaf 10 uur en in het weekend vanaf 9 uur voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Onze nieuwe menukaart laat bij het zien al het water in de mond lopen, dus kom snel proeven!! Dan rest ons nog de vraag of jullie mee duimen voor weer een prachtige zomer!!


Hello sunny 2017

    • Interieur

Het is weer hoogste tijd voor het strand, al zeggen we het zelf. De winter laten we achter ons en we kijken zonnig uit naar de zomer. Wat kun je dit seizoen verwachten bij Rapa Nui? Uiteraard beginnen we met een waardig openingsfeest op zaterdag 18 maart, waar je weer een goede bodem kunt leggen tijdens het walking diner voorafgaand aan het feestgedruis en waar zeker gedanst, gesprongen & gedronken gaat worden. Zet je mooiste hoed op, want 1,2,3,4 hoedje van plezier! We willen niet op de zaken vooruit lopen, maar wat doe jij met Pasen? Wij hebben beide dagen weer een heerlijke Paasbrunch voor jullie in petto. Reserveer op tijd! Verder geven we ons over aan de zon dit seizoen, doen jullie mee?


Hello Sweet 16

Rapa Nui is jarig!! We worden dit seizoen 10 jaar en daarom een seizoen vol partijtjes. We beginnen op 12 maart met ons openingsfeest en daar hebben we niemand minder dan SPLENDID op het podium staan. Op 25 maart is ons tweede partijtje de kick off van "Vinylly Friday" de leukste VrijMiBo aan het strand met de beste Vinyl DJ's en dit feestje gaan we iedere laatste vrijdag van de maand herhalen. Vorig seizoen was de eerste editie van de "Foodmarket" met heerlijk eten, lekkere drankjes en te gekke live muziek, wegens daverend succes gaan we er komend seizoen 3 organiseren en wel op 29 april, 29 juli en 30 september. Komen jullie dit seizoen op ons partijtje?

Wij zijn voor komend seizoen op zoek naar runners, afwassers, bedieningsmedewerkers, barmannen, zelfstandig werkend koks, & keukenhulpen. Ben jij ouder dan 16 jaar, ben je enthousiast en weet je van aanpakken? Stuur dan je CV+recente foto naar en maak kans op een werkplek met het mooiste uitzicht van Nederland!!


Voel je Welkom!

Het strandseizoen is officieel geopend!! Alles draait weer alsof het nooit is weggeweest en veel van Rapa Nui's trouwe gasten hebben ons al met een bezoekje vereerd. Op ons openingsfeest serveerde we tijdens een Walking Dinner een proeverij van onze nieuwe menukaart en de reacties waren lovend. Afgelopen seizoen werd er veel naar een ontbijt gevraagd, daarom hebben we nu heerlijke ontbijtgerechten en zelfs een uitgebreid ontbijt op de kaart staan. Naast de welbekende Kuyichi-Burger introduceren we een nieuwe Burger: de Black & Blue Burger met Black angus beef en Blue stilton. Kortom "Voel je welkom"!!