• rapa nui - event 004 - zwarte liefde publiek liggend (c) sophie de haan 2023.jpg
  • rapa nui - venue 002 - (c) sophie de haan 2023
  • rapa nui - venue 003 - bali bedden (c) sophie de haan 2023
  • 029af351-cebd-4ade-a1ee-df796e3e0ba0
  • f0e40081-bdc5-4f68-9a79-bc7550733ff2
 • Vorige
 • Volgende

Iets te vieren?

Ben je jarig, een familiedag, een vrijgezellenfeest of heb je gewoon zin in een feestje? Rapa Nui stemt alle feesten en partijen op jouw wensen af. The Sky is the Limit. Van vijftien tot duizend man ben je van harte welkom voor een BBQ, diner, borrel of sportief evenement. Rapa is met haar kleurrijke podium en speelse indeling dé plek voor een vrolijk strandfeest. Neem hier contact met ons op voor meer informatie en wij maken er samen een geslaagd zomers feest van.

  • bedrijfsuitje zandvoort bloemendaal-98

Zomers Bedrijfsevenement/festival

Een zomerse festival met collega's, een cocktail in je ene hand en een burger in de andere kijken naar een te gekke band. Het kan allemaal bij Rapa Nui. Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een dag met collega’s? Een presentatie, teambuilding, workshop of bedrijfsfeest kunnen wij geheel naar wens invullen.

Op basis van individuele wensen kunnen wij een geheel verzorgd arrangement realiseren. Download onderaan deze pagina onze brochure voor een impressie van de mogelijkheden en kosten, bekijk ook onze speciale pagina voor bedrijven Business to Beach of neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.
 

 "Zelfs dansende bedienende dames op de dansvloer zijn niet onopgemerkt gebleven"

  • whatsapp image 2023-03-27 at 13.01.12

Jouw eigen eventmanager

Wat een luxe een eigen eventmanager. We staan voor je klaar om van jouw wensen een onvergetelijk event te maken. We helpen je van A tot Z Hoe gaat dit in zijn werk? Dat gaan we je vertellen.

Vul een contact formulier in, omschrijf jouw wensen en als je even wilt spieken wat we zoal aanbieden download dan hieronder onze brochure. Dan maken wij naar aanleiding van jouw wensen een eerste voorstel en deze gaan we samen met jou finetunen zodat het eindresultaat jouw mooiste herinnering gaat worden! Wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan.

Brochure Download

Impressie stranddag!

Trouwen bij Rapa?
Het kan!

Wie wil er nou niet tijdens zonsondergang met de voetjes in het zand en de ruisende zee op de achtergrond elkaar het jawoord geven. Rapa Nui is een erkende trouwlocatie. Voor een intieme bruiloft tot spectaculair feest met champagnetoren kun je bij ons terecht. Er komt een hoop kijken bij een bruiloft, maar met onze ervaring nemen we het organiseren van deze mooiste dag jullie graag uit handen.Meer informatie? Vul het trouwformulier in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • witwedding-rapanui-3

Wat vonden zij...

" Lieve personeelsmensen van Rapa, mede dankzij jullie is onze Huwelijksdag onvergetelijk geworden!!! Wij krijgen van iedereen lovende reacties over de vriendelijkheid en het enthousiasme waarmee jullie onze ceremonie, bbq en het feest 's avonds hebben ondersteund. Zelfs dansende bedienende dames op de dansvloer zijn niet onopgemerkt gebleven. Wij zullen nog vaak bij jullie langskomen! Nog een speciaal bedankje voor Irene, wat een topwijf ben jij!! "

"Graag wil ik jou en je team via deze weg nog even bedanken voor de TOPdag gisteren! Was echt goed verzorgd gedurende de hele dag. Ik heb vandaag veel positieve reacties gehad van collega’s."

"Ik wil je ontzettende bedanken voor de super leuke, goed verzorgde gezellige zonnige FS Energising Day afgelopen donderdag. Wat hebben mijn collega's (en ik) het naar hun zin gehad. We krijgen alleen maar complimenten (die natuurlijk ook voor jullie zijn) J Het is zo leuk om te horen en lezen hoe iedereen het heeft beleefd. Echt mijn petje af voor jou en je team.DANK (in hoofdletters)"