• header2_rapanui2017april
    • Terras zeezicht openhaard
    • header6_rapanui2017april
    • img_header
    • header3_rapanui2017april
  • Vorige
  • Volgende

You are viewing 9 posts in the category Eten & Drinken

Open op 1,5 meter!!

    • take away

Sinds de versoepelingen van 1 juli zijn wij ook wat soepeler geworden. Reserveren doen wij bij binnenkomst samen met de triage en we zullen vragen om jullie contactgegevens, dus je kunt gewoon weer soort van het terras op wandelen en een lekker plekje uitzoeken. Op drukke dagen werken we nog steeds met een tijdslot van 1,5 uur overdag en 2 uur tijdens diner, maar dit wordt eventueel door de bediening aangegeven. De Bali bedden zijn nog steeds telefonisch te reserveren voor € 25,- per dag met maximaal 2 personen. Voor onze gasten op het strand hebben we nog steeds de take-away open en gebruik van toilet mag natuurlijk ook (toilet gaat via entree terras). De bedden op het strand kunnen niet gereserveerd worden, dus pakken wat je pakken kan en kosten € 8,- per dag. Dit is voor ons ook een unieke situatie en we hopen hierin op jullie geduld en begrip. Maar bovenal vinden we het vooral heel fijn dat jullie er weer zijn en laten we hopen op een mooie lange zomer.


Season Ready!!

    • Openingsfeest 2019

Na een onstuimige opbouw zijn we eindelijk klaar voor een nieuw seizoen en we hebben er zin in. Met allerlei leuke feestjes op de agenda moet dit wel een onvergetelijk seizoen worden. We beginnen uiteraard met ons openingsfeest op 21 maart. Dit jaar staat het in het teken van TROUW, een ode aan alle vaste gasten, een lofzang voor iedereen die met ons mee feest en een uitnodiging om je welkom te voelen. Je boys van Je Suis Energy en hun wedding crasher DJ's warmen je tijdens het walking diner op voor het grote feest waar de eerste dans ingezet wordt door niemand minder dan DJ Sincere (Zwarte Liefde) Vervolgens live TRAUDES, deze band zoekt de grens op tussen hiphop en (elektronische) pop, door krachtige zanglijnen te combineren met pure rap. De 7-koppige band staat garant voor strakke beats, sterke teksten, een overtuigende, groovy liveshow en heel veel energie. De afsluiter van de avond is onze kleurrijke vriendin DJ Aiscream die gaat zorgen dat de tent op zijn kop gaat. Dit alles vindt plaats in de trouwzaal en ondertussen kun je in de ceremoniezaal los op de silent disco waar 2 DJ-teams vechten om jouw oren en dansmoves. Kortom bestel je tickets hier en zorg dat je erbij bent, want deze wil je niet missen.

Rapa Nui Revue is jouw nieuwe culinaire & culturele avondje aan het strand dit seizoen. Deze avond worden je smaakpapillen verwend met een heerlijk 3-gangen diner en tussen de gangen door worden je andere zintuigen verrast met 3 te gekke optredens van theater tot cabaret tot live muziek, het komt allemaal voorbij. De eerste editie is op 26 maart en deze editie trappen we af met Pepijn SchoneveldSteven Kazàn en The Given Horse. Bestel je tickets hier en laat je door ons volledig in de watten leggen...


Zomer vol leuke feestjes!!

    • gallowstreet

We staan nog met onze kleine teen de temperatuur van de zee te checken, maar summer is coming hoor. Wij positivo's hebben wij alvast wat leuke dingen voor jullie op de agenda gezet! Om te beginnen met RaPapadag, want traditiegetrouw zetten wij de vaders in het zonnetje tijdens Vaderdag op 16 juni samen met DJ Guzz en een dikke vette BBQ. Op 13 juli is Zwarte Liefde terug bij Rapa Nui! Dit vetste vinyl feestje van Amsterdam kan niet wachten op terug te keren op het strand. De dikste beats pompen uit de speakers met een mix van Hip Hop, RnB, Soul, Funk, Disco en Dub. Elk uur een andere DJ, maar allemaal met hetzelfde doel, want stilstaan is geen optie. Met dikke trots presenteren wij samen met Patronaat Haarlem: The Black Seeds at the Beach!! Deze Nieuw-Zeelandse boys gaan ons kleine strandje op z'n kop zetten met hun enige concert in NL. Wereldwijd zijn The Black Seeds bekend om hun unieke zonovergoten mix van reggae, dub, funk en soul. Door hun sterke live reputatie verspreidt hun kenmerkende ‘kiwidub’ zich vanuit thuisland Nieuw-Zeeland via Australie richting Europa en Amerika. Tussendoor doen we nog een editie van Zwarte liefde op 10 augustus om het ritme erin te houden. Na een succesvol feestje op Rapa Nui in 2018, keert Gallowstreet op 31 augustus weer terug naar het strand voor een nieuwe show! Een goedlachs broederschapsverbond met een formidabel arsenaal aan koper, riet en slagwerk serveert een wervelende show waar extase en ontroering om voorrang vechten bij een tot uitzinnige hoogtepunten geblazen publiek. Een onwaarschijnlijke samensmelting van de second line en de moshpit; waar gefeest moet worden is Gallowstreet dienstbaar. Kortom snel je agenda blocken op deze data en dan dansen we samen de zomer in!!


Rapa Nui herontdekt tijdens Pasen!

    • paas

In 1722 herontdekt Jacob Roggeveen, tijdens Pasen, Rapa Nui de Polynesische naam van de Paaseilanden. Daarom is het met Pasen altijd een feestje bij ons. Eerste en tweede paasdag serveren wij weer een heerlijke brunch voor jou en je familie. Terwijl jullie plaatsnemen aan de vrolijk gedekte Paastafel verwelkomen wij jullie met een lekker glaasje bubbels waarna we de tafel volzetten met o.a. gevulde geitenkaasballetjes, carpaccio, gepocheerde eitjes,Westfries krentenbrood, dawet crème brûlée en nog veel meer. Deze heerlijke brunch start om 11.00 uur. Reserveer snel, want de Paasbrunch is ieder jaar volgeboekt. Lees hier verder... Verder zijn we vanaf nu dagelijks geopend vanaf 10 uur en in het weekend vanaf 9 uur voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Onze nieuwe menukaart laat bij het zien al het water in de mond lopen, dus kom snel proeven!! Dan rest ons nog de vraag of jullie mee duimen voor weer een prachtige zomer!!


Joie de Vivre!!

We zijn alweer ruim over de helft van seizoen 2015. De echte zomer heeft een beetje op zich laten wachten, maar af en toe laat ze haar gezichtje zien en dan genieten we optimaal.  We zijn alweer bezig met onze derde en tevens laatste a la carte kaart en die was tevens te proeven op onze Foodmarket 31 juli. Een nieuw terugkerend evenement bij Rapa Nui. Je koopt je Foodies € 6,00 en je gaat de verschillende kramen af om jouw favoriete nieuwe gerecht te proeven. Van een Soepkraam tot Saladebar tot BurgerBBQ & Dessertbar en dat gecombineerd met te gekke live muziek en DJ's, dus naast je smaakpupillen worden ook je oren gestreeld. Kortom het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen. JOIE DE VIVRE!!


Voel je Welkom!

Het strandseizoen is officieel geopend!! Alles draait weer alsof het nooit is weggeweest en veel van Rapa Nui's trouwe gasten hebben ons al met een bezoekje vereerd. Op ons openingsfeest serveerde we tijdens een Walking Dinner een proeverij van onze nieuwe menukaart en de reacties waren lovend. Afgelopen seizoen werd er veel naar een ontbijt gevraagd, daarom hebben we nu heerlijke ontbijtgerechten en zelfs een uitgebreid ontbijt op de kaart staan. Naast de welbekende Kuyichi-Burger introduceren we een nieuwe Burger: de Black & Blue Burger met Black angus beef en Blue stilton. Kortom "Voel je welkom"!!


Het seizoen 2014 is geopend!

Het was weer een waanzinnig openingsfeest en we hebben genoten van iedereen die er bij was.
Om het feest compleet te maken is het ook meteen heerlijk weer, dus het seizoen begint goed.

Vanaf maandag 10 maart is het weer mogelijk om bij ons te dineren. De chefkok heeft wederom
heerlijke gerechten bedacht klik hier voor onze menukaart. Wij raden aan om in het voorseizoen
te reserveren, zodat we jullie met open armen kunnen ontvangen.

Op 23 mei presenteren wij met trots de Australische band "Sticky Fingers" die dan bezig zijn met hun
Europese tour. Met hun indie-reggae-psych-pop weten ze ieder publiek in te pakken. Als support act
komt Lyall Moloney (AUS) en DJ Dikke Thomas en z'n vette platen gaat lekker funky tunes draaien.
Klik hier voor tickets


Wij zijn op zoek naar jou!!

De echte winter moet nog beginnen maar optimisten dat we zijn zijn wij alweer op zoek naar nieuwe collega's voor het seizoen van 2014. Ben jij een geboren kok of een echte terrastijger en wil je werken in een superleuk team op één van de mooiste plekken van Nederland, dan zoeken wij jou! Het enige waar jij aan moet voldoen is vooral veel enthousiasme, je moet ouder zijn dan 16 jaar, werkervaring is een pré, sociaal is geen gek woord voor jou en je bent niet vies van hard werken. Zie jij jezelf hierin en kun je niet wachten om te beginnen stuur je cv met een recente foto dan naar en de eerste stappen naar een zonnige werkplek zijn gezet.


Einde seizoen in zicht!!

Seizoen van 2013 komt op z'n eind en wat voor seizoen!

Even zagen we het niet meer gebeuren, want de winter maakte maar geen plaats voor de zomer. 10 juli besloot de zomer dat het tijd was om eindelijk haar podium te betreden en ons te trakteren op fantastisch weer en even leek ze nooit meer weg te gaan.

We kunnen nu terugkijken op een geweldig seizoen met heerlijk weer en leuke evenementen, zoals Rapakoestisch 8 augustus en Rapadiso's 5th anniversary 1 september. 

12 oktober is ons eindfeest "Circus Rapa" en zullen we het seizoen weer knallend afsluiten en dat doen we niet alleen maar samen met jullie!

Woensdag 9 oktober is de laatste avond dat de keuken van Rapa open zal zijn!