• header2_rapanui2017april
    • Terras zeezicht openhaard
    • header6_rapanui2017april
    • img_header
    • header3_rapanui2017april
  • Vorige
  • Volgende

You are viewing 3 posts in the category concert

RaPatronaat keert terug naar het strand van Zandvoort deze zomer

    • rapatronaat banner 2023

Patronaat en Rapa Nui bundelen krachten voor muzikale zondagen

HAARLEM - Poppodium Patronaat uit Haarlem en strandtent Rapa Nui slaan in 2023 opnieuw de handen ineen voor een reeks muzikale zondagen op het strand onder de titel RaPatronaat. Vanaf zondag 28 mei kunnen strand- en muziekliefhebbers weer genieten van een gratis muziekprogramma op het strand met op de line-up onder andere Zwarte Liefde, Holandaluz & Psychedelic Flamenco Band, Rum for Breakfast, DANDANA en Caravana Sun. Veel poppodia kiezen ervoor om in de zomer de deuren te sluiten om niet te concurreren met de festivalmarkt, maar Patronaat kiest al jaren voor een andere tactiek. Zo zet het Haarlemse poppodium niet stop, maar juist door op het strand. Sinds 2019 is de samenwerking met Rapa Nui verstevigd wat al resulteerde in drukbezochte concerten van Chef’Special, Typhoon, Altin Gun, Ty Segall, Jungle By Night en Son Mieux op het strand.
Dit jaar programmeert Patronaat samen met Rapa Nui elke zondag een gratis muzikaal programma dat een mix bevat van resident DJ’s, live-acts in de genres pop, surfrock, reggae, mali blues en singer-songwriters en special guests. Speciaal voor deze concertreeks staat er een RaPatronaat-podium op het strand en kun je behalve van muziek ook genieten van een drankje en hapje.
Programma RaPatronaat 2023 (elke zondag van 16:00-22:00u)

28 mei Zwarte Liefde 4 juni Holandaluz & Psychedelic Flamenco Band

11 juni Rum For Breakfast

18 juni DANDANA

25 juni Zwarte Liefde

  2 juli - 24 september volgt snel!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen Anouk van Gijtenbeek via  


Positive vibes..

    • chefspecialweb

Ons hele terras is weer geopend en zelfs de beddenbak, met die heerlijke Bali bedden, is voorzien van bediening door onze toppers van de Rapa Crew. Nog wel op 1,5 meter afstand, maar de zon schijnt en we zitten aan het strand! Hoogtepuntje dit seizoen is de samenwerking met Patronaat Haarlem met wie we 2 hele toffe concerten op de agenda hebben gezet. Op zaterdag 25 september bestijgen de mannen van Chef'Special het podium bij ons om een waanzinnig optreden te geven. Het is inmiddels 10 jaar na hun laatste optreden bij ons en dat gaan we vieren ook! De dag erna op zondag 26 september neemt Typhoon het stokje over voor een epische show. Typhoon zijn muziek is een viering van het mens-zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde, dit is immers toch 'The summer of love'! Kortom wij houden de positive vibes erin en als jullie dat ook doen komen we een heel eind! Kaarten voor deze concerten zijn te koop via patronaat.nl


Zomer vol leuke feestjes!!

    • gallowstreet

We staan nog met onze kleine teen de temperatuur van de zee te checken, maar summer is coming hoor. Wij positivo's hebben wij alvast wat leuke dingen voor jullie op de agenda gezet! Om te beginnen met RaPapadag, want traditiegetrouw zetten wij de vaders in het zonnetje tijdens Vaderdag op 16 juni samen met DJ Guzz en een dikke vette BBQ. Op 13 juli is Zwarte Liefde terug bij Rapa Nui! Dit vetste vinyl feestje van Amsterdam kan niet wachten op terug te keren op het strand. De dikste beats pompen uit de speakers met een mix van Hip Hop, RnB, Soul, Funk, Disco en Dub. Elk uur een andere DJ, maar allemaal met hetzelfde doel, want stilstaan is geen optie. Met dikke trots presenteren wij samen met Patronaat Haarlem: The Black Seeds at the Beach!! Deze Nieuw-Zeelandse boys gaan ons kleine strandje op z'n kop zetten met hun enige concert in NL. Wereldwijd zijn The Black Seeds bekend om hun unieke zonovergoten mix van reggae, dub, funk en soul. Door hun sterke live reputatie verspreidt hun kenmerkende ‘kiwidub’ zich vanuit thuisland Nieuw-Zeeland via Australie richting Europa en Amerika. Tussendoor doen we nog een editie van Zwarte liefde op 10 augustus om het ritme erin te houden. Na een succesvol feestje op Rapa Nui in 2018, keert Gallowstreet op 31 augustus weer terug naar het strand voor een nieuwe show! Een goedlachs broederschapsverbond met een formidabel arsenaal aan koper, riet en slagwerk serveert een wervelende show waar extase en ontroering om voorrang vechten bij een tot uitzinnige hoogtepunten geblazen publiek. Een onwaarschijnlijke samensmelting van de second line en de moshpit; waar gefeest moet worden is Gallowstreet dienstbaar. Kortom snel je agenda blocken op deze data en dan dansen we samen de zomer in!!