• rapa nui - event 004 - zwarte liefde publiek liggend (c) sophie de haan 2023.jpg
  • rapa nui - venue 002 - (c) sophie de haan 2023
  • rapa nui - venue 003 - bali bedden (c) sophie de haan 2023
  • 029af351-cebd-4ade-a1ee-df796e3e0ba0
  • f0e40081-bdc5-4f68-9a79-bc7550733ff2
 • Vorige
 • Volgende

Filter op

RaPatronaat keert voor de laatste keer naar het strand deze zomer

  • rapatronaat-titel
  • rapatronaat-square
 • Vorige
 • Volgende

 RaPatronaat keert voor de laatste keer naar het strand deze zomer

Patronaat en Rapa Nui slaan handen ineen voor muzikale zondagen


HAARLEM - Poppodium Patronaat in Haarlem en strandtent Rapa Nui in Zandvoort organiseren deze zomer voor de laatste keer een reeks muzikale zondagen op het strand onder de titel RaPatronaat. Dit jaar staat er vanaf zondag 2 juni met Cocobolo, KD Soundsystem, Kay Slice en La Roska een mooie zomerse line-up op het programma.
Veel poppodia sluiten in de zomer de deuren vanwege het festivalseizoen, maar Patronaat kiest er al jaren voor om juist naar buiten te gaan en dus ook naar het strand. De samenwerking met Rapa Nui resulteerde in het verleden al in drukbezochte concerten van Chef’Special, Typhoon, Altin Gun, Ty Segall, Jungle By Night en Son Mieux op het strand.

Laatste editie Deze zomer programmeert Patronaat voor het laatst samen met Rapa Nui op vier zondagen een gratis muzikaal programma met resident DJ’s en live-acts. Denk aan surfrock, Afro-Caribische beats, soulvolle hiphop en latin-ska. Speciaal voor deze concertreeks staat er een RaPatronaat-podium op het strand en kun je behalve van muziek ook genieten van een drankje en een hapje. Mis deze muzikale zomer niet, want vanwege een nieuwe toekomst voor Rapa Nui is dit de laatste editie van RaPatronaat.
Programma RaPatronaat 2024 (van 16:00-22:00) Speeltijden zijn te vinden op onze websites www.rapanui.nl & www.patronaat.nl 

2 juni Cocobolo

7 juli KD Soundsystem

11 augustus Kay Slice

1 september La Roska Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anouk van Gijtenbeek via events@rapanui.nl.