• rapa nui - event 004 - zwarte liefde publiek liggend (c) sophie de haan 2023.jpg
  • rapa nui - venue 002 - (c) sophie de haan 2023
  • rapa nui - venue 003 - bali bedden (c) sophie de haan 2023
  • 029af351-cebd-4ade-a1ee-df796e3e0ba0
  • f0e40081-bdc5-4f68-9a79-bc7550733ff2
 • Vorige
 • Volgende

You are viewing 2 posts for 2024

DE Zwarte Liefde X RapaNui die je niet mag missen!

  • zl rapanui_instasquare_24

DE Zwarte Liefde X RapaNui die je niet mag missen! 

De laatste Zwarte Liefde bij RapaNui op het strand.

Na onze winterslaap mogen wij, met veel enthousiasme, aankondigen dat RapaNui en Zwarte Liefde de handen in een slaan en de voeten in het zand zetten op de allerlaatste editie van Zwarte Liefde bij Rapa Nui op het strand.
De komende evenementen vinden plaats op zondag 23 juni, vrijdag 19 juli en zondag 22 september van 16:00 – 00:00. 


Bij Zwarte Liefde vieren we de liefde voor vinyl en black music met iedereen. Alle DJ's zullen 100% vinyl draaien en gaan van scratches naar smooth blends met een mix van hiphop, R&B, dancehall, soul, funk, disco, UK-garage en house classics. 

Deze buitengewone programmering belooft wederom een feest van klassieke hits en een trip down memory lane. Bereid je voor op een laatste seizoen van Zwarte Liefde bij RapaNui op het strand, waar de zonsondergang de perfecte achtergrond zal vormen voor deze ultieme zomerse ervaring.

Of je nu een doorgewinterde Zwarte Liefde fan bent of gewoon op zoek bent naar drie onvergetelijke avonden vol muzikale energie, Zwarte Liefde X RapaNui, beloven DÉ beach events te zijn die je niet mag missen. 

 

Voor meer informatie, neem contact op met Zwarte Liefde  & RapaNui  


RaPatronaat keert voor de laatste keer naar het strand deze zomer

  • rapatronaat-titel
  • rapatronaat-square
 • Vorige
 • Volgende

 RaPatronaat keert voor de laatste keer naar het strand deze zomer

Patronaat en Rapa Nui slaan handen ineen voor muzikale zondagen


HAARLEM - Poppodium Patronaat in Haarlem en strandtent Rapa Nui in Zandvoort organiseren deze zomer voor de laatste keer een reeks muzikale zondagen op het strand onder de titel RaPatronaat. Dit jaar staat er vanaf zondag 2 juni met Cocobolo, KD Soundsystem, Kay Slice en La Roska een mooie zomerse line-up op het programma.
Veel poppodia sluiten in de zomer de deuren vanwege het festivalseizoen, maar Patronaat kiest er al jaren voor om juist naar buiten te gaan en dus ook naar het strand. De samenwerking met Rapa Nui resulteerde in het verleden al in drukbezochte concerten van Chef’Special, Typhoon, Altin Gun, Ty Segall, Jungle By Night en Son Mieux op het strand.

Laatste editie Deze zomer programmeert Patronaat voor het laatst samen met Rapa Nui op vier zondagen een gratis muzikaal programma met resident DJ’s en live-acts. Denk aan surfrock, Afro-Caribische beats, soulvolle hiphop en latin-ska. Speciaal voor deze concertreeks staat er een RaPatronaat-podium op het strand en kun je behalve van muziek ook genieten van een drankje en een hapje. Mis deze muzikale zomer niet, want vanwege een nieuwe toekomst voor Rapa Nui is dit de laatste editie van RaPatronaat.
Programma RaPatronaat 2024 (van 16:00-22:00) Speeltijden zijn te vinden op onze websites www.rapanui.nl & www.patronaat.nl 

2 juni Cocobolo

7 juli KD Soundsystem

11 augustus Kay Slice

1 september La Roska Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anouk van Gijtenbeek via events@rapanui.nl.