• rapa nui - event 004 - zwarte liefde publiek liggend (c) sophie de haan 2023.jpg
  • rapa nui - venue 002 - (c) sophie de haan 2023
  • rapa nui - venue 003 - bali bedden (c) sophie de haan 2023
  • 029af351-cebd-4ade-a1ee-df796e3e0ba0
  • f0e40081-bdc5-4f68-9a79-bc7550733ff2
 • Vorige
 • Volgende

Filter op

Let's sea...

  • uitzicht corona

Tijd om naar zee te komen. We hebben heerlijke (nieuwe) gerechten op de menukaart, ons interieur heeft een upgrade gekregen en ons exterieur is nu aan de beurt, want de mooie warme dagen zijn in aantocht! Na een paar stormen zijn wij er weer helemaal klaar voor om weer terug te aan naar het oude normaal, maar ook naar het oude Rapa! We hebben heel wat in petto voor jullie dit seizoen, want we zijn samen met Patronaat Haarlem allemaal plannetjes aan het smeden. We houden het nog even spannend, maar zeer binnenkort gaan we jullie verblijden met dit toffe nieuws! De evenementen voor bedrijfs- en privé feestjes lopen ook weer als een trein, dus als je nog iets van plan bent vul dan snel ons contact formulier in en we staan tot jouw dienst en checken gelijk beschikbare data! Kijken jullie ook al zo uit naar die lange zoele avonden? Wij ook, dus tot snel:)