• rapa nui - event 004 - zwarte liefde publiek liggend (c) sophie de haan 2023.jpg
  • rapa nui - venue 002 - (c) sophie de haan 2023
  • rapa nui - venue 003 - bali bedden (c) sophie de haan 2023
  • 029af351-cebd-4ade-a1ee-df796e3e0ba0
  • f0e40081-bdc5-4f68-9a79-bc7550733ff2
 • Vorige
 • Volgende

Filter op


You are viewing 4 posts for 2022

Ra...Ra...Ra...?

  • typhoon-rapa nui-patronaat-jaap kroon fotografie-2021-2
  • typhoon-rapa nui-patronaat-jaap kroon fotografie-2021
 • Vorige
 • Volgende

RAPATRONAAT! 🍦 = De hele zomer live muziek bij RapaNui, je favoriete plekkie op het strand, in samenwerking met onze vrienden van het Patronaat.

We gaan onze samenwerking met het poppodium uit Haarlem naar hogere levels brengen onder de noemer “Rapatronaat Live”.
Vanaf 12 juni elke zondagmiddag de voetjes van het zand met onder meer, Togo all Stars, Starfish, Pat Smith en Lola's Dice Helemaal GRATIS!
Speciaal voor deze concertreeks wordt een nieuw RaPatronaat podium
gebouwd op het strand in samenwerking met 20Tree.
Unforgettable, heerlijke zomeravondjes, met muziek, zon, strand, toffe mensen, fijne energie en drinks you can't remember and food you can't forget 😍
En dan nu...het programma (onder voorbehoud).
Van 15:00 tot 22:00.
Zondag 12 juni – Openingsweekend met The Koalaz (live) & Patronaat DJ’s
Zondag 26 juni – Zwarte liefde (vinyl DJ’s)
Zondag 3 juli – Amina (live) + Patronaat DJ’s
Zondag 10 juli – Pat Smith (live) + Patronaat DJ’s
Zondag 17 juli – DJ Aiscream (live) + Patronaat DJ’s
Zondag 24 juli – Lola’s Dice (live) + Patronaat DJ’s
Zondag 31 juli – Zwarte Liefde (vinyl DJ’s) + Patronaat DJ’s
Zondag 7 augustus – DJ Guzz + Patronaat DJ’s
Zondag 14 augustus – Starfish (live) + Patronaat DJ’s
Zondag 21 augustus – Togo All Stars (live) + Patronaat DJ’s
Zondag 28 augustus – Zwarte Liefde (vinyl DJ’s) + Patronaat DJ’s
Zondag 11 september – Reggae Movement
Zondag 18 september – Silver Lake (live) + Patronaat DJ’s
Vorig jaar was het volle bak bij Chef’Special en Typhoon met twee uitzinnige liveshows.
Dit jaar wordt het programma uitgebreid: met in de agenda Ty Segall op 17 augustus en Altin Gün op 18 augustus. (kaartverkoop)
Kijk voor de exacte tijdschema’s en programma’s op www.patronaat.nl en www.rapanui.nl
Voor vragen: info@patronaat.nl
Tot snel!

Let's sea...

  • uitzicht corona

Tijd om naar zee te komen. We hebben heerlijke (nieuwe) gerechten op de menukaart, ons interieur heeft een upgrade gekregen en ons exterieur is nu aan de beurt, want de mooie warme dagen zijn in aantocht! Na een paar stormen zijn wij er weer helemaal klaar voor om weer terug te aan naar het oude normaal, maar ook naar het oude Rapa! We hebben heel wat in petto voor jullie dit seizoen, want we zijn samen met Patronaat Haarlem allemaal plannetjes aan het smeden. We houden het nog even spannend, maar zeer binnenkort gaan we jullie verblijden met dit toffe nieuws! De evenementen voor bedrijfs- en privé feestjes lopen ook weer als een trein, dus als je nog iets van plan bent vul dan snel ons contact formulier in en we staan tot jouw dienst en checken gelijk beschikbare data! Kijken jullie ook al zo uit naar die lange zoele avonden? Wij ook, dus tot snel:)


2022 HERE WE COME!!

  • foodmenu

We staan weer en hebben de stormen overleefd. Kan niet anders dan een mooie zomer worden nu;) Onze nieuwe menukaart is er eentje om te proeven, want we hebben ons dit seizoen vooral gericht op de vegetariërs en veganisten, maar de alleseter vindt dit ook heerlijk en komt niks tekort met o.a. grainfed picanha, mosselen en de ouderwetse Rapaburger! De eerste show in samenwerking met Patronaat staat ook al gepland op 17 augustus met niemand minder dan Ty Segall & Freedom Band en er komen er meer!! We kunnen niet wachten op die eerste mooie dagen maar tot die tijd kun je heerlijk binnen in onze gezellige jungle vertoeven. Tot snel!


Let's get started

  • uitzicht corona

Wij mogen onze mouwen weer opstropen, want het strandseizoen gaat binnenkort beginnen. Op 1 februari starten we met de bouw en opfrisbeurt van Rapa Nui en hopen we in de tweede week onze deuren voor jullie te openen. We kijken uit naar een heerlijk seizoen, want daar is immers iedereen wel aan toe! Ondertussen smeden we plannetjes met Patronaat Haarlem en is onze Chef bezig met een heerlijk nieuw menu. Maar nieuw seizoen, nieuw team en ondanks dat onze crew altijd heel loyaal is en bijna niet weg te slaan, blijven ze niet voor eeuwig en moeten we ook dit jaar weer op zoek naar een paar nieuwe leuke mensen. Naast bedieningsmedewerkers, koks en hulpkoks zijn we ook op zoek naar een nieuwe Floormanager! Interesse? Check hier de vacature en we zien je hopelijk snel.