• header2_rapanui2017april
  • Terras zeezicht openhaard
  • header6_rapanui2017april
  • img_header
  • header3_rapanui2017april
 • Vorige
 • Volgende

You are viewing 4 events for August 2023

*NEW DATE* Patronaat & Rapa Nui presenteren: Caravãna Sun

  • caravana sun - rapatronaat-banner-2023
  • reuben stone - rapatronaat-banner-2023
 • Vorige
 • Volgende

UPDATE: Nieuwe datum: 4 augustus 2023

Met Caravãna Sun hebben we een nieuwe datum afgesproken vanwege het aflassen van Festigevalletje: Vrijdagavond 4 augustus is de nieuwe datum waarop zij ons gaan omverblazen tijdens hun Europa Tour! Check hier het facebook event om het niet te vergeten en je vrienden uit te nodigen!

Caravana Sun — Hebben ze nog een introductie nodig? 

Het Australische Caravãna Sun is een verwilderde combinatie van gypsy, ska, surf en rock. Ze treden met liefde op in Australië maar touren inmiddels ook al jáááren de wereld over om iedereen mee te laten genieten van hun energieke shows. In 2022 brachten ze het album 'Burning Palms' uit en onlangs hebben ze de nieuwe single 'Moments' uitgebracht. Ze spelen mid juli in Nederland en op zondag 16 juli kan jij Caravãna Sun gratis ervaren, woohoo! Voetjes in het zand, drankje in de hand, do we need to say more?!


Patronaat & Rapa Nui presenteren: Gene Gene

  • gene gene - rapatronaat-banner-2023

Rapa Nui en Patronaat Haarlem presenteren: GENE GENE
 
Van punk tot jazz en van disco tot dub. Gene Gene maakt een eclectische mix van geluiden met voeten in obscure genres. Geschikt voor zowel liefhebbers van indiepop en jaren tachtig new wave, als voor de doodgewone feestgangers. Over vette bass lines, wilde percussie, sax en synths worden teksten in Spaans, Nederlands en Engels gezongen. In de zomer van 2023 brengen zij hun tweede single uit samen met Paradiso Vinyl Club en bij Rapa Nui kan je deze helemaal gratis in de beach vibes luisteren!
Het belooft weer een lekker feestje te worden, er is met deze band weinig nodig om je te laten bewegen, dus schop je schoenen uit en kom meedeinen met Gene Gene en haar verrassende georganiseerde jungle-chaos.

Tip: Check ons Facebook event en blijf op de hoogte, nodig je vrienden uit en zet 'm vast in je agenda.
Nog een tip: Kom nóg meer in de mood en luister en volg Gene Gene vast op Spotify!


Patronaat & Rapa Nui presenteren: Zwarte Liefde

  • zwarteliefde-rapatronaat-banner-2023

*Nieuwe Datum 18-8-2023* Patronaat & Rapa Nui presenteren: Zwarte Liefde

RaPatronaat Live presenteert Zwarte Liefde
 
Vinyl is terug ... zoals het hoort! In een digitale wereld is het soms bijna nostalgisch om herinneringen op te halen aan de vroege analoge dagen. Bij Zwarte Liefde vieren we dan ook onze liefde voor vinyl en zwarte muziek. Alle DJ's zullen 100% vinyl draaien, dat betekent af en toe overslaan en dat kenmerkende piepende geluid. We gaan van scratches naar smooth blends met een mix van hiphop, r & b, soul, funk en disco.
Zwarte Liefde is geboren en getogen in Amsterdam en begon in 2017. Founding father Welly Ibrahim beter bekend als Welly Well verzamelde oude vrienden (Rolando Morris) en ontmoette onderweg nieuwe vrienden (vb. DNS, Chuckie). Geëvolueerd van een idee tot een evenement en zelfs een collectief, draaien ze platen om de liefde te verspreiden. Artistiek zijn heeft z'n charme, maar heeft ook een prijs. Omwille van vroeger, selecteren deze mannen met zorg de beste platen en vullen hun vreselijk zware tassen om elk podium te rocken.
Geleidelijk aan creëerde Zwarte Liefde een fanbase met vinyl liefhebbers en organiseerde ze evenementen in locaties als Amsterdam Roest, Bret, Rapa Nui, Pacific Amsterdam, De Dakkas en ADAM&CO. Er kwamen boeking aanvragen binnen voor stand-alone vinyl DJ-sets, waardoor de behoefte aan een Zwarte Liefde Soundsystem ontstond. In de zomer van 2019 trapten ze dit af bij Waterkant Amsterdam en inmiddels hebben ze al diverse festivals mogen spelen zoals Appelpop en
Festivalk. De agenda is flink gevuld, maar de crew is altijd hongerig naar meer.
Dit collectief van vinyl liefhebbers verspreid de liefde en passie en is klaar om de rest van Nederland en verder te veroveren.


Patronaat & Rapa Nui presenteren: Blaaskaak

  • blaaskaak - rapatronaat-banner-2023

Patronaat & Rapa Nui presenteren: Blaaskaak

De Brassband die van raven houdt

Het trio dat schuilgaat achter de naam Blaaskaak mixt kleine en grote ravehits aan elkaar: van ABBA tot happy hardcore. Woeste mannen met woeste decibellen zijn niet bang voor een muzikaal duel en verwachten minimale tot maximale inspanning van hun luisteraars terug. Ze reizen van Oost naar West en tikken zondag 20 augustus Zandvoort aan. Brassband Blaaskaak komt de boel afbreken, en neem voor de zekerheid je oordoppen mee. Het wordt geeeek!!


Zet jezelf op aanwezig hierrr op facebook en nodig je vrienden uit! Wij halen vast een extra fustje bier.