• header2_rapanui2017april
  • Terras zeezicht openhaard
  • header6_rapanui2017april
  • img_header
  • header3_rapanui2017april
 • Vorige
 • Volgende

Filter op

Staartje zomer?

  • terras druk

Gaat deze zomer nog een staartje krijgen? Wij hopen van wel! We zijn natuurlijk enorm verwend tot nu toe, maar wat ons betreft is het natuurlijk nooit genoeg. We hebben ook nog zoveel leuks op de agenda staan! Op 25 augustus staat de volgende editie van Zwarte liefde alweer op de agenda. Dampende beats, krakende platen en voetjes van de vloer zijn dé ingrediënten van deze avond. De toegang is gratis, al verwachten we wel een dansje van je. Waar wij enorm naar uitkijken is de samenwerking met poppodium Patronaat op 13 september met 'live on stage' de 12-koppige blazers sensatie Gallowstreet. Brass, hiphop, swingende afrobeats, funk, ongeremde energie en oneindig speelplezier. Om de samenwerking te vieren pakken we uit met niet alleen live muziek, maar ook J's om de avond op te warmen, een overheerlijke foodmarket en uiteraard een keihard feestje om het af te sluiten. Kortom gloeiend koper, stomende percussie en dansbare beats zijn toch te lekker om nee tegen te zeggen.