• header2_rapanui2017april
  • Terras zeezicht openhaard
  • header6_rapanui2017april
  • img_header
  • header3_rapanui2017april
 • Vorige
 • Volgende

Filter op

Laat de zomer maar komen:)

  • PEP 4

Hoogste tijd dat de zon zich vaker laat zien, de temperaturen gaan stijgen en wij heerlijk op slippers kunnen lopen met een korte broek. Tot die tijd vermaken we jullie gewoon met ander leuk nieuws. We vieren Moederdag uitbundig, maar de vaders zijn er ook nog! We hebben heel wat in petto, maar denk vooral aan zon, bier, muziek en grote stukken vlees op de BBQ en dan vindt vaders het allang best. Dit alles vindt uiteraard plaats op Vaderdag 18 juni.Hou onze website en Facebook in de gaten voor meer info.

Begin juni gaat de nieuwe menukaart in. De chef heeft met zijn keuken companen weer een heerlijk zomers menu samengesteld zoals jullie van ons gewend zijn. Denk aan invloeden uit o.a. India, Japan & Italië. We hebben dit seizoen naar onze week- en visspecial ook een vega special om zo iedereen te verwennen met onze smaaksensaties.