• header2_rapanui2017april
  • Terras zeezicht openhaard
  • header6_rapanui2017april
  • img_header
  • header3_rapanui2017april
 • Vorige
 • Volgende

Vorige

March 2018

Volgende
Su M T W Th F S
25 26 27 28 01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Today


Openingsfeest Rapa Nui 2018

  • header_rapa_fb-share_spectacular

Kick-off season 2018 || You Look Spectacular

We zijn al even open, maar een goed seizoen begin je natuurlijk met een legendarisch feestje. Op 17 maart openen wij het seizoen met zo’n feestje en jij bent daar uiteraard bij!!! Zet je mooiste bril op, het maakt ons niet uit zonne-, roze, toiletbril of een bril met bijv. palmbomen wij vinden het allemaal prachtig! Zonder bril geen entree J You Look Spectacular!!!

Er zijn weer 2 toegangskaarten. Je kunt er vanaf het Walking dinner bij zijn of vanaf het feest!

Walking dinner* + Feest € 22,50 ex fee
Om 16.30 uur openen de deuren voor het walking dinner. Onze Chef Menno heeft 4 heerlijk gerechten uitgekozen van zijn nieuwe menukaart, jij krijgt dus een exclusief voorproefje van ons nieuwe menu. Dat smaakt naar meer en dat is helemaal Menno’s bedoeling. Tijdens dit culinaire feestje legt zangeres PYN jullie muzikaal in de watten, want deze stoere blonde chica heeft heel wat in petto met haar prachtige en soms zelfs hypnotiserende stem. Laat je meenemen in de muzikale ontdekkingsreis van PYN.  

Feest € 17,50 ex fee
Om 19.30 uur openen de deuren voor het Feest. DJ Guzz trapt af in de grote tent met zijn inmiddels legendarische vinyl set vol funk, soul, reggae & latin. Guzz heeft pareltjes in zijn collectie waardoor jouw Shazam overuren draait. Daarna is het de hoogste tijd voor de mannen van de Brass Rave Unit om de boel op stelten te zetten. Brass Rave Unit levert raves met een hoog octaangehalte op elke gewenste locatie en elk moment. Ze groeiden al gauw uit tot een beruchte crew in de Amsterdamse clubscene. Niet in het minst vanwege hun gewoonte om de dj-stand omver te gooien en uit alle macht te spelen, om iedereen er maar aan te herinneren dat je met live-muziek en echte instrumenten nog altijd de beste party bouwt.

Jullie zijn warm en dat is mooi, want onze afsluiter Walter Looks wil jullie niet meer zien stilstaan Zijn eclectische geluid wordt omschreven als een unieke mix van R&B, Hiphop, Latin, Disco, Classics en House met veel exclusieve (eigen) bewerkingen. Maak je borst maar nat!!

Tijdens al deze festiviteiten in de grote tent, gaan de mannen van Je Suis Energie in ons achterste paviljoen los met hun Silent disco. Zet naast je bril een koptelefoon op je hoofd, dans je benen onder je romp vandaan en zing je stembanden schor met de meezingers. Gegarandeerd feest en wie weet delen ze nog wat #kaaslappies uit.

Kortom hier moet je bij zijn, dit wil je niet missen, bij zijn is meemaken, krijg last van je FOMO en boek die tickets, want als je deze mist kun je straks niet meepraten met de rest en daar krijg je hele ongemakkelijke situaties van!!!

Tot de 17de

* Walking dinner uiterlijk voor 17:15u binnen zijn en dieetwensen kun je doorgeven per mail op .