• header2_rapanui2017april
    • Terras zeezicht openhaard
    • header6_rapanui2017april
    • img_header
    • header3_rapanui2017april
  • Vorige
  • Volgende

Filter op

Overwinteren

Seizoen 2015 zit er helaas op, maar niet getreurd er worden alweer te gekke plannen gesmeed voor seizoen 2016.

Het was een mooi en enerverend seizoen met de zwaarste zomerstorm in 100 jaar tijdens het uitverkochte EdelWise op 25 juli, waarbij de organisatie het evenement samen met de geplande 40 artiesten wist te verplaatsen naar de dagerop en op 26 juli werd het dan ook een geweldig feestje.

Het nieuwe evenement Foodmarket op 31 juli met o.a. de Australische band Caravãna Sun was een groot succes waar gasten voor een kleine prijs de diverse nieuwe gerechten van de menukaart konden proeven en ondertussen genotenvan DJ's en heerlijke live muziek. De Foodmarket zal zeker meerdere malen in 2016 terugkeren.

We sloten dit jaar iets kleiner af dan normaal, maar niet minder gezellig. Het gemoedelijke sfeertje tijdens de Garagesale, de funky muziek, het mega kampvuur, heerlijke stamppot en de toffe gasten zorgden wederom voor een onvergetelijke avond.

Voor  nu zeggen wij vaarwel en hopen jullie rond 20 februari weer met open armen te mogen ontvangen!