• rapa nui - event 004 - zwarte liefde publiek liggend (c) sophie de haan 2023.jpg
    • rapa nui - venue 002 - (c) sophie de haan 2023
    • rapa nui - venue 003 - bali bedden (c) sophie de haan 2023
    • 029af351-cebd-4ade-a1ee-df796e3e0ba0
    • f0e40081-bdc5-4f68-9a79-bc7550733ff2
  • Vorige
  • Volgende

Filter op


You are viewing 5 posts for 2013

Wij zijn op zoek naar jou!!

De echte winter moet nog beginnen maar optimisten dat we zijn zijn wij alweer op zoek naar nieuwe collega's voor het seizoen van 2014. Ben jij een geboren kok of een echte terrastijger en wil je werken in een superleuk team op één van de mooiste plekken van Nederland, dan zoeken wij jou! Het enige waar jij aan moet voldoen is vooral veel enthousiasme, je moet ouder zijn dan 16 jaar, werkervaring is een pré, sociaal is geen gek woord voor jou en je bent niet vies van hard werken. Zie jij jezelf hierin en kun je niet wachten om te beginnen stuur je cv met een recente foto dan naar en de eerste stappen naar een zonnige werkplek zijn gezet.


Winterslaap!!

Het zit erop voor 2013!! Rapa Nui staat in de opslag en de crew is z'n holletje ingekropen voor een diepe winterslaap.

We kijken zeer tevreden terug op een mooi seizoen met veel hoogtepunten zoals Splendid die de tent op z'n kop zette tijdens het openingsfeest, Rapadiso's 5th year anniversary waar weer vele muzikanten ons verraste met waanzinnige muziek, Rapakoestisch de spontane jamsessie bij het kampvuur, de niet te vergeten fantastische zomerdagen en uiteindelijk het eindfeest Circus Rapa. Wij gaan nu opladen voor het seizoen 2014 en beginnen 1 februari weer met de opbouw, zodat we jullie begin maart  met open armen en veel enthousiasme kunnen ontvangen.

Tot 2014 Tot Rapa..


Einde seizoen in zicht!!

Seizoen van 2013 komt op z'n eind en wat voor seizoen!

Even zagen we het niet meer gebeuren, want de winter maakte maar geen plaats voor de zomer. 10 juli besloot de zomer dat het tijd was om eindelijk haar podium te betreden en ons te trakteren op fantastisch weer en even leek ze nooit meer weg te gaan.

We kunnen nu terugkijken op een geweldig seizoen met heerlijk weer en leuke evenementen, zoals Rapakoestisch 8 augustus en Rapadiso's 5th anniversary 1 september. 

12 oktober is ons eindfeest "Circus Rapa" en zullen we het seizoen weer knallend afsluiten en dat doen we niet alleen maar samen met jullie!

Woensdag 9 oktober is de laatste avond dat de keuken van Rapa open zal zijn!


Welkom op de nieuwe website

Rapa is dé plek waar je je even kunt verstoppen voor de rest van de wereld. Uniek door haar eigen identiteit en karakter. Genieten van de ondergaande zon, lekker eten, funky muziek, cocktails of een mooi glas wijn. Wist je dat Rapa Nui de officiële benaming is van de Polynesische bevolkingsgroep van het Paaseiland?


Eindfeest Circus Rapa

Het wereldbefaamde eindfeest van Rapa vindt dit jaar plaats op 12 oktober en het belooft een supervrolijke editie te worden. Met het thema Circus wordt ieders creativiteit op de proef gesteld. Spectaculaire stunts en optredens zullen de avond passeren. Uiteraard wordt de avond compleet met een te gekke Line up. Alles wordt uit de kast getrokken om er een fantastische avond van te maken die het strandseizoen op gepaste wijze afsluit. Bestel hier  direct je kaarten!

Op 20 oktober zijn wij voor het laatst open en hopelijk vieren we deze mooie nazomerse dag met jullie allemaal! Tot Rapa!