• rapa nui - event 004 - zwarte liefde publiek liggend (c) sophie de haan 2023.jpg
    • rapa nui - venue 002 - (c) sophie de haan 2023
    • rapa nui - venue 003 - bali bedden (c) sophie de haan 2023
    • 029af351-cebd-4ade-a1ee-df796e3e0ba0
    • f0e40081-bdc5-4f68-9a79-bc7550733ff2
  • Vorige
  • Volgende

You are viewing 3 events for August 2022 in the category Live muziek

Patronaat & Rapa Nui presenteren: RaPatronaat Live Line-up: Starfish + Patronaat DJ’s

    • starfish -banner

Dit jaar bouwt Patronaat een eigen podium op het strand bij strandtent Rapa Nui te Zandvoort! Een lang gekoesterde droom van de organisatie komt daarmee in vervulling. Elke zondagmiddag ben je welkom, voor live-muziek, de beste vinyl DJ’s en collectieven en heerlijk eten en drinken. Entree is volledig gratis! Deuren zijn geopend tussen 15:00 en 22:00.

Wie is er klaar voor een portie heerlijke dansbare ska-reggae en popmuziek? De reggae-punk band Starfish was één van onze must-have artiesten voor op het strand. De IJmonders hebben de afgelopen tijd stad en land afgereisd met hun energieke liveshow en zullen deze avond zorgen voor een explosieve party waarbij de zomer voelbaar is. De band was al te zien en te horen bij 3voor12, 3FM, Young Arts Festival en meermaals in Patronaat. Tijd voor een strandshow dus!


Let op! Dit concert vindt plaats in Rapa Nui, Boulevard Barnaart 27, Zandvoort. Het podium is buiten en het publieksgedeelte is niet overdekt. Patronaat en Rapa Nui behouden zich het recht zich het concert van tevoren af te lassen indien de weersomstandigheden zeer ongunstig zijn en de artiest niet in staat is op te treden, om zo de veiligheid van publiek, personeel en artiest te waarborgen. In dit geval zal er ofwel een nieuwe datum gezocht worden, of restitutie voor de ticketkopers plaats vinden.


Patronaat & Rapa Nui presenteren: RaPatronaat Live Line-up: Togo All Stars + Patronaat DJ’s

    • togoallstars-banner

Patronaat & Rapa Nui presenteren: RaPatronaat Live Line-up: Togo All Stars + Patronaat DJ’s Dit jaar bouwt Patronaat een eigen podium op het strand bij strandtent Rapa Nui te Zandvoort! Een lang gekoesterde droom van de organisatie komt daarmee in vervulling. Elke zondagmiddag ben je welkom, voor live-muziek, de beste vinyl DJ’s en collectieven en heerlijk eten en drinken. Entree is volledig gratis! Deuren zijn geopend tussen 15:00 en 22:00.

Togo All Stars komen naar Rapa Nui! Ze komen uit Lomé, de hoofdstad van Togo. Middenin het gebied waar de West-Afrikaanse muziek ontbolsterde en grote successen vierde: de highlife uit Accra, het Orchestre Polyrythmo uit Cotonou, de legendarische Fela Kuti en zijn afrobeat uit Lagos. In deze omgeving creëerden de Togo All Stars hun opwindende, eigen stijl, een stijl waarin voodoo een grote rol speelt. Het is jazz, het is pop, het afrobeat, highlife, funk en ook voodoo. Veel voodoo. Voodoo is de West-Afrikaanse religie die met de slavenhandel meekwam naar Amerika, daar verboden werd maar een schuilkerk vond in de muziek. De voodoo goden die Togo All Stars bezingen lieten hun sporen na in jazz, blues, salsa en samba. Er valt nog wel meer over de band en haar muziek te vertellen maar, zoals de jonge bassist Wisdom Lawson Latevi van de Togo All Stars al eens zei: “Too much talking is not good, meet me on stage." 


Let op! Dit concert vindt plaats in Rapa Nui, Boulevard Barnaart 27, Zandvoort. Het podium is buiten en het publieksgedeelte is niet overdekt. Patronaat en Rapa Nui behouden zich het recht zich het concert van tevoren af te lassen indien de weersomstandigheden zeer ongunstig zijn en de artiest niet in staat is op te treden, om zo de veiligheid van publiek, personeel en artiest te waarborgen. In dit geval zal er ofwel een nieuwe datum gezocht worden, of restitutie voor de ticket kopers plaats vinden.


Patronaat & Rapa Nui presenteren: RaPatronaat Live Line-up: Zwarte Liefde (vinyl DJ’s) + Patronaat DJ’s

    • zwarteliefdebanner

Patronaat & Rapa Nui presenteren: RaPatronaat Live Line-up: Zwarte Liefde (vinyl DJ’s) + Patronaat DJ’s Dit jaar bouwt Patronaat een eigen podium op het strand bij strandtent Rapa Nui te Zandvoort! Een lang gekoesterde droom van de organisatie komt daarmee in vervulling. Elke zondagmiddag ben je welkom, voor live-muziek, de beste vinyl DJ’s en collectieven en heerlijk eten en drinken. Entree is volledig gratis! Deuren zijn geopend tussen 15:00 en 22:00.

Vinyl is terug, zoals het hoort! Tijdens Zwarte Liefde staat vinyl dan ook centraal. DJ’s draaien een fijne selectie van hip hop, RnB, disco, funk en soul. We gaan even helemaal terug naar de ambacht en charme van kraken en overslaan! Crate diggers zijn welkom en kunnen snuffelen in kratten vol zwart goud voor weinig. Kom een drankje drinken, plaat scoren of gewoon een dansje doen bij Zwarte Liefde!


Let op! Dit concert vindt plaats in Rapa Nui, Boulevard Barnaart 27, Zandvoort. Het podium is buiten en het publieksgedeelte is niet overdekt. Patronaat en Rapa Nui behouden zich het recht zich het concert van tevoren af te lassen indien de weersomstandigheden zeer ongunstig zijn en de artiest niet in staat is op te treden, om zo de veiligheid van publiek, personeel en artiest te waarborgen. In dit geval zal er ofwel een nieuwe datum gezocht worden, of restitutie voor de ticketkopers plaats vinden.