• header2_rapanui2017april
  • Terras zeezicht openhaard
  • header6_rapanui2017april
  • img_header
  • header3_rapanui2017april
 • Vorige
 • Volgende

Vorige

June 2017

Volgende
Su M T W Th F S
28 29 30 31 01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 01
TodayYou are viewing 8 events for 2017

Openingsfeest Rapa Nui 2017

Hoe staat jouw pet vandaag? Zin in een feestje? Komt ie...
Rapa Nui openingsfeest 2017 gaat weer een knaller worden! Zorg dat je goed gemutst bent voor wat wij allemaal uit ons hoedje gaan toveren;)

Kom je eten?
We verwelkomen je met een zomerse cocktail ‘Ketel 1 lemonade’ van Ketel 1 & Pinkyrose. Vervolgens serveren we een walking dinner met een proeverij van onze nieuwe gerechten. 4-gangen heerlijkheid en terwijl jij staat te genieten speelt singer/songwriter Maurice van Hoek de sterren van de hemel!

Maurice van Hoek
Maurice van Hoek speelt Americana / Country. Tijdens zijn reis door Verenigde Staten vond hij zijn stijl. Hij wordt vooral beïnvloed door klassieke Country en Americana muziek, zoals James Taylor en de Eagles, maar ook van hedendaagse songwriters zoals Ryan Adams.

Deuren open: 16.30 uur (uiterlijk om 17.15 uur aanwezig zijn i.v.m. start walking dinner)
Ticket Proeverij + feest: € 23,50 ex fee

Kom je dansen?
Een bomvol programma, dus maak je borst maar nat en zorg dat je goed gemutst bent!
We gaan deze avond onze hoed afnemen voor:

Pat Smith
We kennen Pat Smith allemaal als frontman van Splendid die Rapa Nui al een aantal keer op z’n kop hebben gezet. Zijn nieuwe soloproject ‘Pat Smith’ bestaat uit vibey samples, elektronische beats en akoestische instrumenten samen met de rauwe stem van Pat. Gegarandeerd gaat het dak er weer af.   

Fata Boom
Grungy hiphop-act Fata Boom is een samenwerking tussen een Nederlandse indie producer en een jonge zangeres. Door hun gedeelde liefde voor hiphop belanden ze samen in de studio. Hun eerste single ‘D.D.D. (Drop Down Deep)’ doet denken aan M.I.A., Die Antwoord en Missy Elliot.

Je Suis Energy – Silent Disco
Zet je hoed af en je koptelefoon op, want het is tijd voor Silent Disco met Je Suis Energy! 'T dak gaat er gegarandeerd af! Meeschreeuwen met je favo tunes, keihard dansen, sit-downs en crowdsurfen. Want waarom niet?

Deuren open: 19.30 uur
Ticket feest: € 17,50 ex fee

Het thema dit jaar is “1..2..3..4..Hoedje van Plezier”, dus zet je mooiste muts, hoed, pet, baret, hoofddeksel of cap op en  trek je dansschoenen aan, want het is tijd om het strandseizoen te openen!

We zien jullie de 18de!!


X Rapa 


RapaPaasBrunch

  • 1ste & 2de paasdag rapabrunch 2017

PaasRapaBrunch

16 & 17 april is het Pasen en serveren wij weer een overheerlijke Paasbrunch. Een uitgebreide brunch die we aftrappen met een heerlijk glaasje bubbels.Met mooi weer uiteraard op ons heerlijke terras. Je kunt reserveren om 11.00 uur of om 11.30 uur en dit doe je per  of telefonisch op 023-5737060. We zien jullie graag met Pasen 


Moederdag Bubbels & Bites

  • 2015-09-09 18.05.25

Moederdag Bubbels & Bites
Wij maken van Moederdag een vrolijk en smakelijk strandfeestje! Bubbels & Bites om de moeders te verwennen, want dat verdienen ze toch?! Etagères vol lekkernijen zoals roosjes gerookte zalm & serranoham, tostada’s, wraps gerookte kip, avocado en citroen crème, heerlijke kaasjes van “Bourgondisch lifestyle” met dadelcompote, watermeloen met feta en munt, abrikozen-amandelbolletjes in kokosrasp, chocolade mudcake, cheesecake inclusief een heerlijk glaasje Cava.

Dj Lady Legit & Welly Ibrahim 
Music makes the world go round, naast je moeder natuurlijk. DJ Lady Legit & Welly Ibrahim draaien de zonnestralen op je gezicht waar zelfs jouw moeder van gaat stralen. “Vroeger maakte ze nog echt goede muziek”, hoor jij het je moeder ook nog zeggen? Daar gaat ze deze dag van terug komen. Lekkere beats met een knipoog naar vroeger!

Balearic Unplugged
We kennen MC Choral dat ze op een podium naast de DJ het publiek iedere keer weer weet op te zwepen, maar nu benaderd ze dezelfde muziek van een hele andere kant. Intiem, klein, hedendaags en uniek heeft zij de combinatie gevonden met Tomas Delfgaauw op een unieke Rhodes Mark II piano. In deze nieuwe bezetting brengt zij de lekkerste zomerplaten en de hits van nu terug naar een geheel eigen akoestische versie.

Feitje op een rijtje:
Wat? Moederdag 14 mei 2017
Hoe laat? 14.00 - 19.00 uur
Kost dat? Etagère met lekkernijen inclusief glas Cava € 17,50 p.p.
Hoe? Reserveren op 0235737060 of per mail naar  (o.v.v. moederdag)


Vinylly Friday Loves Zwarte Liefde

  • vinylly_<3_zwarteliefde_fb-event_header

Vinylly Friday is terug en verzorgd samen met Zwarte Liefde een te gekke avond vol met lievelings Vinyl DJ’s. Ieder uur een nieuwe DJ die jullie oortjes gaat strelen met zijn favoriete vinyl!

Zwarte Liefde is HET vetste vinyl feestje van Amsterdam. Iedere laatste zaterdag van de maand bij barbershop & cocktailbar Cut Throat - Amsterdam. DJ’s draaien daar hun hip hop, rnb, disco, funk, soul en jazz. Maar deze keer laten ze hun zwarte goud kraken op het strand. Voor de echte vinyl liefhebbers hebben we in samenwerking met 33|45 vinyl records uit Leiden bakken vol vinyl en kun je heerlijk snuffelen naar dat ene pareltje. Als klap op de vuurpijl deelt HAU heerlijke cocktail popsicles uit om de zomer te vieren!!.

Gratis Toegang!


Rapa Fit

  • fundamentals

Vakantiekilo's eraf!?

Fundamentals en Rapa Nui slaan de handen ineen om de vakantiekilo's eraf te trainen. Tijdens dit trainingsprogramma van 7 weken, werken we in een groep aan algemene kracht- en conditieverbetering. Strak in je vel en op een leuke manier een impuls aan je fysieke conditie.
 
Het programma is voor ieder niveau toegankelijk en Rapa Nui is uiteraard gewoon geopend. Per lesuur zijn er maximaal 15 plekken VOL=VOL. 
 
Kun je niet wachten? Schrijf je dan nu gelijk in bij Fundamentals PT
 
Prijzen:
Losse les: € 10,00
7-rittenkaart: € 60,00
 
Tijden:
10.00-11.00 uur 
 
Let's get physical


Rapa Fit

  • fundamentals

Vakantiekilo's eraf!?

Fundamentals en Rapa Nui slaan de handen ineen om de vakantiekilo's eraf te trainen. Tijdens dit trainingsprogramma van 7 weken, werken we in een groep aan algemene kracht- en conditieverbetering. Strak in je vel en op een leuke manier een impuls aan je fysieke conditie.
 
Het programma is voor ieder niveau toegankelijk en Rapa Nui is uiteraard gewoon geopend. Per lesuur zijn er maximaal 15 plekken VOL=VOL. 
 
Kun je niet wachten? Schrijf je dan nu gelijk in bij Fundamentals PT
 
Prijzen:
Losse les: € 10,00
7-rittenkaart: € 60,00
 
Tijden:
10.00-11.00 uur 
 
Let's get physical

Gistrantische Schoonmaak

  • gistrantische schoonmaak

Op 17 september bundelen Dopper, Surfana, Rapa Nui en By The Ocean We Unite de krachten voor een Gistrantische Schoonmaak in Zandvoort! Nu de zomer op haar einde loopt, is het de hoogste tijd om schoon schip te maken met de zee. Daarnaast is ‘t natuurlijk ook meteen een goed excuus voor een feestje.

 
Het strand leegmaken, gaat natuurlijk het beste op een volle maag. Daarom steekt Rapa Nui om 17:30 de barbecue aan (15 euro pp) alvorens we om 19:00 het strand opgaan. Jack & the Weatherman zorgen voor de muzikale omlijsting en we sluiten de avond af met een screening van de documentaire By The Ocean We Unite.
 
Bij zijn? Vinden we leuk! Aanmelden voor de Gistrantische Schoonmaak en barbecue kan via eventbrite.
 
Programma
17.30-19.00 BBQ - kost 15 euro, deze betaal je bij Rapa Nui 
19.00-20.00 Beach Cleanup 
20.00-21.00 Muziek van o.a. Jack & The Weatherman
21.00-21.45 Vertoning docu By The Ocean We Unite
 
Over de documentaire
By The Ocean We Unite organiseert zeilexpedities om bewustzijn te creëren over de grootschalige plasticvervuiling en wetenschappelijk onderzoek te doen naar de gevolgen hiervan voor het zeeleven. De documentaire By The Ocean We Unite volgt de mannen naar Noorwegen waar hun zeiltocht in de plastic soup loopt.
 
Mede mogelijk gemaakt door:

Eindfeest Rapa Nui 'Garage Sale' 2017

  • facebook-image_garage-sale-2017

Voordat het dak er letterlijk af moet gaan we de boel nog 1 x op stelten zetten! De schroeven moeten uit de vloer gedanst worden, de koelkasten leeg gedronken, de voorraadkast geplunderd en wat doen we toch met al dat hout;) Kortom block 'm in je agenda en sluit samen met ons het seizoen feestelijk af!

 
Zwarte Liefde is ook van de partij om hun vinyl weer grijs te draaien! Krakende platen, toffe beats, vette hiphop, lekkere R&B, disco, funk & soul. Ieder uur een nieuwe DJ die de oortjes zullen strelen met hun zwarte goud en de voetjes & heupjes zullen niet te stoppen zijn!
 
Toegang is gratis....
 
Tot de 15de X Rapa